Skip links

DE WEEK VAN CHARLIZE

Een week op het JdW

Het JdW heeft diverse mogelijkheden om het beste uit je schooltijd te kunnen halen. Hoe ziet nu een normale schoolweek eruit? Charlize uit klas 1 heeft voor ons een week een verslag gemaakt.

Maandag
Op maandag veel verschillende vakken gehad, maar ik heb het meeste zin in het laatste lesuur. Het 8e uur is namelijk een JdW-uur en dan kan ik verder met het programmeren van mijn robot.

Dinsdag
Vandaag heb ik een practicum bij Biologie. Leuk om eens iets anders te doen dan alleen theorie! Vanmiddag ga ik weer repeteren met het schoolorkest.

Woensdag
Vandaag aan de slag met mijn eigen onderzoek voor het Deltaproject. Gelukkig mag ik één les missen om in de mediatheek aan mijn onderzoek te werken.

Donderdag
Het vierde lesuur is vandaag uitgevallen. Omdat dit midden op de dag is kan ik mijn huiswerk gaan maken in de studiezaal. Erg handig, want dan hoef ik vanavond in ieder geval geen huiswerk meer te maken.

Vrijdag
Gelukkig krijgen we per jaar niet meer dan 5 toetsen per vak. Zo hou ik in ieder geval ook nog tijd over voor mijn sport en muziek. Volgende week geen toetsen, dus tijd om even lekker te kletsen met mijn vriendinnen in de kantine!

Een dag op het JdW