Skip links

Johan de Witt-lezing 2023

Stichting Studium Generale nodigt u van harte uit voor de Johan de Witt-lezing 2023, met als spreker Justus de Visser 

Hij spreekt over het thema Wat bezielt Poetin? en beantwoordt na de lezing vragen uit het publiek. 

Justus de Visser is schrijver van het boek ‘Europa – DAAROM!’, één van de schrijvers van het Verdrag van Maastricht en oud-voorzitter van de OVSE, (organisatie voor samenwerking en veiligheid in Europa). Ook was hij in verschillende landen ambassadeur en diplomaat. 

Justus de Visser geldt als een expert op het gebied van Europese integratie en schreef succesvolle boeken over de thema’s Europese integratie en het spanningsveld tussen het nationalisme en de Europese integratie. 

De lezing is op dinsdag 7 maart 2023, om 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) in de aula van het Johan de Witt-Gymnasium, Oranjepark 11 te Dordrecht.

Gezien de actualiteit van het onderwerp en de statuur van de heer De Visser verwachten we een grote toeloop. Belangstellenden kunnen de Johan de Witt-lezing bijwonen voor € 5,00 per persoon. Medewerkers en leerlingen van het Johan de Witt-gymnasium hebben gratis toegang. 

U kunt zich aanmelden via de onderstaande link:  

Via deze link aanmelden voor Johan de Witt-lezing 7 maart 2023

Als uw aanmelding het maximaal aantal deelnemers overstijgt, wordt deze op een reservelijst gezet. U wordt hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Studium Generale hoopt velen te mogen ontvangen!