Skip links

Wij feliciteren alle geslaagde leerlingen

HET JOHAN DE WITT-GYMNASIUM IS TROTS OP ALLE GESLAAGDE LEERLINGEN:

Amber Aarnoudse, Shanti van Aert, Lina Alamin, Selma Ancel, Bo Anemaat, Anne van Antwerpen, Dion van den Ark, Jan Assink, Zeynep Aydin, Tolga Aydogan, Gijs Baggerman, Pepijn Bakker, Davey Barendregt, Milan Beijl, Lieke van den Berg, Joëlle ten Berge, Max Berkhout, Luuk Blokzijl, Karlijn Blom, Lucas den Boef, Fay Bot, Guusje van den Brink, Iona Broere, Nynke Brouwer, Isabelle Buijs, Anna Busé, Lisa Campoy, Alexander Chen, Laurent Coenen, Twan van Dam, Ruben van Delden, Marit van Dijk, Eva Dil, Elise Don, Nifka Doodkorte, Joël Dwars, Laurens Folles, Chirine Fortuin, Nemo Fortuin, Jens Geltink, Dorien van Gerven, Danique de Groot, Syb de Groot, Tijs Hagoort, Trecy Hemedi, Lucas Herweijer, Minke den Hollander, Marijn Hoogeveen, Mellon Hooghwerff, Sjoerd Hoogland, Vera Huigen, Nikke Innemee, Charlotte Jager, Esmay Jansen, Rosa Jongeneel, Sebas Kaijen, Rob de Kiefte, Ruben Klingeman, Emma Kluver, Liv Koenen, Thys Kok, Jeroen Korsmit, Enya Kranenburg, Lukas Kuntz, Isa Kwakernaat, Lars Lampe, Evie Leurs, Jonathan Li, Jippe van der Linden, Ayden van Loon, Ema Masinovic, Iza van Meggelen, Siva van Middelkoop, Toine Middelkoop, Vica van Middelkoop, Jamie Mol, Mels Moraal, Marlou Onnink, Irene Ooijen, Hajaar Ouzerne, Ellie Pak, Mees de Raat, Julian Reijenga, Sacha Ruf, Huub van de Sandt, Lielé Schotman, Fleur Slagmeulen, Bart Specht, Jewel Spittel, Daisy van der Steen, Christian Stevens, Jacob Teffra, Tim Tigelaar, Nicky Timmers, Max de Tree, Kirsten Treure, Andreas Vaandrager, Jigeal van der Veer, Isabel van der Velden, Rosalie Vonk, Sofie Vos, Jasper van Waes, Cailean Weber, Margot Weerd, Nadine van Wermeskerken, Luca Wesenick, Sven Wijngaard, Jente de Wijs, Manouck van der Will, Tycho Willems, Elize Wolkenfelt, Najib el Yakoubi, Alicia Zegelaar, Lucy Zhang, Bas van Zutphen, Gabriël Zwijnenberg

VAN HARTE GEFELICITEERD MET HET BEHALEN VAN JULLIE GYMNASIUMDIPLOMA!

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.