Examen

16 april 2019 Het is bijna zover, het eindexamen voor onze zesdeklassers. In de laatste weken voor het eindexamen zijn de leerlingen aan de slag gegaan met proefexamens en krijgen ze de laatste tips en 'trics' mee om het examen goed te maken.

Het eindexamen, je weet al zes jaar dat het eraan zit te komen en zonder dat je het echt door hebt is het ineens zover. Donderdag 9 mei gaan we van start met het examen Grieks en Scheikunde. Afgelopen weken bieden alle vakken examentrainingen aan om onze leerlingen de laatste tips en trics mee te geven voor het examen. Waar moet je op letten? Wat willen ze precies horen? En hoe bereid je een examen nu goed voor? Naast vakinhoudelijke examentrainingen bieden we onze leerlingen ook extra hulp in de vorm van een 'examenvreestraining'. Deze wordt verzorgd door experts van Lyceo en geven de leerlingen een extra steuntje in de rug.

Zoals gezegd, we hebben hier zes jaar naar toegewerkt, en nu is het zover. We hebben vertrouwen in een goede afloop en weten dat onze leerlingen klaar zijn voor de laatste stap hier op school.

 

Examen
Terug