Droevig bericht, Gelegenheid tot herdenken; Arend van Geffen

10 augustus 2019

Afgelopen vrijdagmiddag, 9 augustus, bereikte ons het onvoorstelbaar droevige nieuws dat Arend van Geffen, leerling uit klas 2 van onze school, bij een noodlottig ongeval in de Pyreneeën om het leven is gekomen. Een jonge vent van 14 jaar, zomaar uit het leven weggerukt.

Ik weet zeker dat alle leerlingen, hun ouders en medewerkers van de school intens meeleven met de ouders en met de broertjes van Arend. Namens hen wens ik de familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Aanstaande vrijdagmiddag 16 augustus willen wij onze leerlingen, hun ouders en onze collega’s in de gelegenheid stellen om met elkaar onze leerling Arend te herdenken. De school zal die middag geopend zijn van 14.00 uur tot 15.30 uur, zodat wij elkaar kunnen zien, met elkaar kunnen spreken en elkaar kunnen troosten. Er zal daarbij professionele begeleiding aanwezig zijn. De ouders en broertjes van Arend hebben aangegeven dat zij niet aanwezig zullen zijn bij deze bijeenkomst. Eenieder zal begrijpen dat dit voor de familie te ingrijpend is.

Namens de schoolleiding,
H. Dekker, rector

Terug