Informatieavond en Open Dag

Zit je in groep 7 of 8 en lijkt dat jou wel wat: ook een JdW’er worden? Het Johan de Witt-gymnasium presenteert zich op twee momenten: tijdens de Open Dag en op de informatieavond voor ouders.

Informatieavond

donderdagavond 24 januari 2019   |   inloop vanaf 19:00u aanvang: 19:30u.

Let op: deze avond is vanwege zijn karakter alleen bedoeld voor ouders

OOp de informatieavond zijn alle ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 van harte welkom
Bent u benieuwd wat het Johan de Witt-gymnasium te bieden heeft? Op de informatieavond vertellen we u over het onderwijs, de begeleiding en leerlingenzorg op onze school. U kunt vragen stellen aan de leerjaarcoördinator en de conrector over de school, het onderwijs en de mogelijkheden voor uw zoon of dochter op het Johan de Witt. 

 


Open Dag

zaterdagochtend 26 januari 2019   |   Inloopochtend van 9:00-12:00u

Deze ochtend is bedoeld voor de leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders.

Op de Open Dag zijn alle leerlingen uit groep 7 of 8 met hun ouders van harte welkom
Het Johan de Witt-gymnasium wil de beste school van de regio Dordrecht zijn. Op de Open Dag laten we zien wat we in huis hebben. Onze leerlingen leiden je rond door ons karakteristieke gebouw. Je kunt proeflessen van ongeveer 20 minuten volgen, experimenteren in onze laboratoria en informatie krijgen over alle activiteiten op het Johan de Witt. Ben je benieuwd wat onze school aanbiedt aan techniek, sport, kunst en muziek? Wil je liever een proeflesje volgen bij Grieks of Latijn? Wil je meer weten over Cambridge Engels? Of wil je alles horen over de reizen en de actieve leerlingverenigingen? Na onze Open Dag weet je het zeker: jij bent ook een JdW’er!

 I.v.m. beperkte (betaalde) parkeerruimte in de directe omgeving van de school wordt ouders geadviseerd hun auto te parkeren aan het 'Halmaheiraplein' of aan de Groenedijk


.
 

GRATIS PENDELDIENST

VANAF PARKEERTERREIN HALMAHEIRAPLEIN